Dotti design

Senaste inläggen

Av Aase Tillberg - 23 oktober 2010 17:22

Idag är det riktigt oktober och november rusk.Det går ej längre förtränga mörkret och det kalla närmar sig. Så för att pigga upp er har jag gjort lite halsband i dag ,lite halloween inspirerad och andra halsband bara för att man vill vara fin till höstens fester kanske.                      Have a very spooky halloween!/Aase

ANNONS
Av Aase Tillberg - 10 oktober 2010 20:11

Nu har hösten verkligen gjort sin inmarch och bladen är gula och luften lite krispig. Lite inspirerad av detta har jag gjort dessa armband. Det första armbandet har även ett par matchande örhänge till.   Dessa tre är inspirerade av löv och dess färgskiftningar nu på hösten.        Oktober månad betyder ju även att Halloween närmar sig och även vår svenska helg Alla Helgons Dag. Jag ska nu till nästa gång ha gjort lite mer smycken som går i dessa tecken och halsband som har lite mer höstiga färger. Till nästa gång vi ses här! Kram /Aase 

ANNONS
Av Aase Tillberg - 18 september 2010 17:53

Dessa smycken har jag fått genom beställningar från salongen där jag hänger mina smycken.

Jätte roligt att folk tycker om mina smycken,jag är överraskad och glad för det.        Här är ett halsband på tråd i svart och silver. Ett armband i blått med ett större silver hjärta.Ett långt halsband i cerise och silver med matchande armband.

Jag har fått frågor om priserna på det jag gör och att ni vill att jag ska skriva ut här i bloggen. Så: det svarta på tråd kostar 150 kr, blå armbandet med hjärtat 80 :- och det cerise setet 280 :-

Av Aase Tillberg - 3 september 2010 12:13

Jag fick ett romantisk drag nu i veckan och gjorde dessa smycken. Jag tycker att de är lite i romantiska stilen med rosetter och hjärtan. Här ett rött som fungerar lika bra nu till höst kläderna som till jul.     Gjorde även detta gröna set ,med halsband i två olika kedjor och rosett med matchande armband.Så förståss dessa söta armband med hjärtan.

Av Aase Tillberg - 30 augusti 2010 18:29

Nu närmar sig hösten med stormsteg man märker små skiftningar i luften och träden. Tydligen är augusti en utmärkt månad för luftballongerna och vi ligger i deras väg :).     


Nåja,med tanke på hösten har jag gjort dessa lite mer höst inriktade halsband och  örhänge.

           Jag kommer att göra än fler höst smycken för ideerna finns .

Hoppas ni hittar något som faller i smaken :) .

Kram /Aase

Av Aase Tillberg - 10 augusti 2010 16:31

Här är lite nyheter från den 10 aug. 2010       Långt halsband.  

Av Aase Tillberg - 4 augusti 2010 19:01

Hej. Hon som är inblandad i min design, heter Ellen. Och nu länkar jag henne, www.ellenroman.blogg.se  

Hejdå/  

Aase

Av Aase Tillberg - 4 augusti 2010 15:29

Hej och välkomna till min smyckes blogg. Här tänkte jag visa mina smycken jag tillverkar.Jag tar gärna emot beställningar. Man kan även köpa de smycken man ser på bilderna här i bloggen.

Jag hoppas ni finner mycket nöje under titten här och att du hittar något du jätte gärna vill ha.

Skriv gärna en glad kommentar eller ännu heller kontakta mig om du vill ha något av detta.

Kram/

Aase


  Ett litet sommar halsband.I först rosa nyanser sedan här nedan i lila färger.    En söt döskalle i svart och silver.Med matchande armband.      Flerradigt armband.   Här armband gjorda på elastisktband.       Här kommer nu en rad bilder på långa halsband med matchande armband til om man så önskar.           

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se