Dotti design

Senaste inläggen

Av Aase Tillberg - 10 mars 2011 12:41

Jag fortsätter idag på temat vår och sommar,fastän våren idag ser ut att gått tre steg bakåt.

Här ett bubbelgums rosa halsband i samma stil som igår. Med dubbel kedja,med rosa mockaband, hänge med rosa krona och ett peace märke och de bubbelgums rosa pärlorna :).Möjligtvis är detta halsband lite kortare runt halsen än de andra jag gjort i samma stil. Ett matchande armband till i samma stil med de rosa pärlorna och svarta små pärlor,ett hänge i rosa krona. Halsband kostar 220:- armband 100 :

-           

ANNONS
Av Aase Tillberg - 9 mars 2011 14:20

     Detta halsband,som är dubbelradigt med kedjor och grönt mocka band.Hänge med en krona och en ring med texten "HOPE" och en grön pärla.

   Så klart ett matchande armband till detta :). Halsbandet kostar 220:- och armbandet 100:-

ANNONS
Av Aase Tillberg - 8 mars 2011 15:17

Äntligen ser man en bit av solen igen och känner att nu  snart är våren i antågande. Då längtar man efter lite ljusa härliga glad färger. Så här är lite vårliga armband i glada färger. De kostar 100:- styck.

.   Detta med en liten sned krona som hänge,   ett med ett hänge med ring med text love på ena sidan och hope på andra.

.      Detta orange armband med mellandelar som liknar en karamell och gul glitter strass.     


Ett turkos enkelt armband med glitterstrass,ett i cerise och vitt.

 Till slut ett ljust rosa med en rosa krona som hänge.

.

  

Av Aase Tillberg - 26 februari 2011 17:10

Nu är det snart mars månad och vi alla ser fram emot våren och sommaren. Vår och sommar behöver vi efter denna hårda vinter.Här är lite somriga smycken att se på.

Först ett långt halsband i kedja med turkos färger:  

Här är detaljer i halsbandet i närmare i bild:        Halsbandet kostar 200:-. Vidare gick jag lite crazy (var nog lite gotte sugen)men här är ett riktigt sommar halsband. Detta också i dubbel kedja om halsen inflätat rosa mocka liknande band och stort lås i halsen.        Till detta halsband gjorde jag ett matchande armband:      Halsbandet kostar 250:- Armbandet 120:-.

Sommar örhänge kanske,här ett par långa sådana med blommiga porslins pärlor och rosa glitter pärlor och ett litet hjärta i slutet på ena sidan:      /Kramar från Dotti :D

Av Aase Tillberg - 8 februari 2011 13:11

         Detta armband och halsband är lite sommar inspirerat. Med en härlig Betty Boop och den turkosa färgen. Armbandet är bara att dra över handen och gärna kombineras med antingen stela silverarmband eller något läder armband som man virar ett par varv runt handleden.Oftast så jag kombinerar mina armband ,när jag själv har de på mig. Halsbandet är i två olika kedjor och viras två varv runt halsen och knäpps med ett rätt så rustikt haklås fram.Som ni förstår blir det ett kort halsband.        Gjorde även detta halsband i denna stilen men med andra hängen.Kanske lite indian inspirerat som en mycket god väninna tyckte det var. Mina tankar gick inte riktigt så,men det är ej fel. Hängena är ett stort löv och en liten en uggla och ett hänge av snäckskal format i blad form.      Ett armband i lila och svart med glittriga pärlor och hänge. Här kommer det att finnas ett matchande halsband i stil med de andra halsbanden i detta inlägget.        Sedan kunde jag ej motstå att göra dessa brocher(om jag nu stava det rätt,blev osäker)Lätta att använda när man inte vill ha halsband men ändå något på kavajen,västen eller klänningen som lyfter upp och piggar upp ens plagg.

Av Aase Tillberg - 3 februari 2011 15:52

     Detta armband är två läder armband ,ett flätat och ett slätt med berlocker. De sitter ihop i ett stort haklås.   Ett enkelt armband som man bara drar över handen.        Så till slut det långa (ganska långt) knythalsband i svart och lite ljusare grå. Längst ner 2 änglar i svart. Jag vet jag envisas med knythalsbanden men det är snyggt och detta som är så långt kan man vira mer än två varv runt.

Av Aase Tillberg - 3 februari 2011 11:53

       Har inte varit här på ett tag ursäkten är att min tid(som vanligt)inte riktigt räcker till allt jag vill.Jag har klurat på lite halsband o armband och går fortfarande och klurar. Ett har jag i alla fall fått fram här till den rockiga serien.Detta halsband är inte ett långt,som jag alltid annars gör,utan en kortare variant som ligger uppe i urringningen.Det består av gråsvarta pärlor och emellan är där glittriga mörka pärlor,ett kors som är omgivet av två vingar.

Av Aase Tillberg - 19 januari 2011 16:57

       Armband och halsband till ängla serien.I halsbandet som hänge en ängla kula och små änglar på sidan i svart/grått med glittrig pärla.Armbandet är ett tvåradigt med mörkblå glittriga pärlor och en silver kedja i den hänger små änglar.        Detta är ett armband med en enkel men snygg kedja matchande halsband som är två radigt med de mörkblå glitter pärlorna.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se